Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |lajos 471szertem a szörös pinát[Meztelen nő szőrős pinája] | szívesen meg simogatnám.[tárt punci.] |Peti Igen[családi amatőr szexkép] |satya oké[Kitárlukozó pina] |Laci Belle vernem en is rendesen a farkam[Meztelen romapina] |Zoli Gyönyörű vagy! De szívesen nyalnám és dugnám azt a gyönyörű puncidat! Rendkívűl gyönyörű és szexi lány vagy! Szerelmes lettem beléd! Imádlak![Meztelen romapina] |rostás imre király[Gáspár Bea pornó kép (fake)] |Sziszko Gyönyörű vagy[borotvált pina] |sanyi szép[XXX szőke bombázó] |Valaki Nagyom jo imadom[nagymellű dagi nő] |Meleg szextörténet

Beküldő:Gorza

Egy fürdöben kezdödöt az egész, egyedül voltam egy termál fürdöben ültem a medence patkáján és oda jöt hozzám az egyik osztálytársam nagybáttya és mellém ült beszélgettünk mert kicsit ismertük egymást. Egyszer arra lettem figyelmes hogy a kezével hozzá ért a combomhoz. Nem gondoltam hogy miért azt hittem hogy véletlenül, és nem ellenkeztem.

El vette a kezét kis idő múlva megint de akor már nem kimondottan a combomhoz hanem comb töhöz nyúlt ez kicsit jol is eset. Kicsit késsöbb már a lankadt faszomhoz nyúlt ez kicsit már bizsergetet. Közben beszélgettünk erröl is meg arrol is de sexröl nem. Közben telt az idő és többször hozzám ért már simogatot még jó hogy nem vette észre senki sem mert az kinos lett volna. Állt sa faszom mint katona az örségben és jóérzés volt. Mikor már sokan elmentek akor kicsit rátért a sexre kérdezte töllem hogy kiszoktam-e rázzni a farkam én nemmel feleltem. És azt is kérdezte hogy kiszeretném-e probálni meg mutatja hogyan kell. Igent mondtam kérdeztem tölle hogy hol vagy itt akarja. Azt felelte hogy akár itt a fürdöben is ha én is akarom vagy tud olyan helyet ahol nyugiban lehet csinálni. ekkor már az egész fürdö területén már alig voltak, közben bejött abba a terembe egy fürdö beli alkalmazot és szolt hogy nem sokára zárni akarnak. Igy maradt az a hely amit ö tudot. Mondtam neki hogy baszus nincs másik alsó gatyám és hogy megyek majd haza vizes gatyában mert zárás elöt meg akartam száritkozni. Azt mondta hogy menjek a wc-be és csavarjam ki a gatyámat, jó mondtam ugy lessz csak meg várom hogy lelankadjon a faszom. Mikor lelankadt akor el indultam a wc felé és ö jöt vellem mondván hogy pisilnie kell. Ö meg állt a piszoár elöt és ugy állt hogy én lássam a faszát. Nem volt nagy méret de kicsi sem. Én bementem az eggyik fülkébe és magam után becsuktam az ajtot.

Levettem a gatyámat ahogy levettem megint kezdet állni és ugy éreztem mintha ö lesne a kulcs lyúkon. Végül is az érzésem jo volt mert tényleg lesset mert mondta mikor kijöttem, kicsavartam a gatyám és fel vettem és kiléptem a fülkéböl. Röktön mentünk az öltözöbe kikértük a ruháinkat persze külön kabinban voltunk, én a kicsavart gatyám levettem és ugy vettem fel a nadrágom. Meg vártuk egymást és mentünk az ö általa ismert helyre. Nagyon sötét hely volt és tényleg nem járt arra senki sem. Kérdezte hogy akor benne vagyok a dologban vagy közben meg gondoltam-e magam mondtam hogy benne vagyok mert a kiváncsiság hajtot nagyon hogy milyen lehet! Ekor meg fogta a kezem oda tette a faszához és mondta hogy simogassam nadrágon keresztül közben ö is igy tett vellem. Éreztem hogy kezd állni az övé persze az ennyém is. Éreztem, hogy egyre jobban vastagszik és keményedik neki. Ekkor a fülembe sugta hogy mindent ugy csináljak ahogy ö mondja, mert észre vehette hogy izgulok nagyon. Rendben válaszoltam, ekkor lehúzta a cipzárammat én is az övét kigombolta a nadrágom éni az övét. Rajta sem volt gatya mint rajtam és egyböl lecsuszot rollunk a nadrágunk. És azt mondta hogy szép faszom van, én is dicsértem az övét. Elkezdte húzogatni az ennyém én meg az övét.

Elöször lassan aztán fokozatosan gyorsitottunk. Közben mondta hogy szoljak ha ugy érzem hogy mikor élvezzek. Persze én elötte még nem nyultam magamhoz és nem tudtam hogy milyen érzés lehet. Egyszer csak érzem hogy kezd kicsit remegni a lában és lüktetést érzek a faszomban nagyon jo érzés volt. Ezt persze észre vette és lassitot ekkor kilöttem a sok gecit ugy tört ki bellölem mint a vulkán, egyenesen rá a combjára. És közben huzzogatta még el nem élveztem.

A kezén és a combján lévö gecimet meg kostolta biztos izlet neki mert mondta hogy finom. Egyszer érzem hogy az ö fasza is kicsit kezd lüktetni, na mondom magamban hogy most te fogsz élvezni. Mondja hogy most ne rázzam neki majd szól hogy mikor kezdjem ujra én szot fogadtam és elengedtem neki. Kicsit beszélgettünk ekkor arcon puszilt én viszonoztam mert jol eset hogy kiverte nekem, és ugy gondoltam hogy igy meg köszönöm. Ezzen fel bátorodot és lesmárolt és ezt is viszonoztam. tovább smáropltunk közben meg fogtuk egymásnak. És ujra kezdtük az egészet elöröl. Jol eset érezni hogy a kezemben kezd neki dagadni a fasza. Enyém is fel állt rendesen, smároltunk közben vertük egymásnak fantasztikus volt. A smárolást abba hagytuk, sugta hogy mikor ugy érzem hogy élvezek szoljak mert azt szeretné ha a szájába élveznék rendben mondtam. Azt is mondta ha ugy akarom ö is belle élvez a számba de nem muszály igent mondanom. Ebbe már nem mentem belle. Éreztem hogy kezdödik az élvezés szoltam de ö is észre vehette mert elém térgyelt és bekapta a faszomat. És elkezdte szivni közben a feje mozgot a faszomon elöre hátra. Éreztem hogy lüktet és jöt a kitörés belle a szájába. Nagyon jo volt, nem nyelte le mindet fel állt és egyböl smaciztunk és át adod a saját gecimböl amit kicsit fel turbozot a nyálával. Mit mondjak nem hittem hogy ilyen izze van a gecinek. Éreztem a saját gecim izzét és izlet.

Meg fogtam a farkát és elkezdtem verni neki ö már az ennyém nem de szerintem már fel sem állt volna nekem. Ki vertem az övét nagyokat hördült az élvezzettöl és ö is rálött a combomra vallamennyit. Letörölte az ujjával és montam neki h leszeretném nyalni az ujját a számhoz tette és én nagy élvezettel le is nyaltam és az övé is izlet. Smároltunk még és aztán elindultunk haza. Egy ideig eggyüt mentünk aztán szét váltunk. Olyan 1 évig minden hét végén találkoztunk, és 1 év után már más is lett de az már egy mássik történet!

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzió

Magyar szexképek - Ajánló

Mellre   Szopós   Szopja a faszt   csöcsös nő   
Magyar pornósztár   magyar mature   picsa   Ádám Keresi Évát Petu   
Idős hölgy lógó mellei   nagy mellek, hatalmas csöcsök   Prosti női bugyis   Kilátás Csattanás -val Csintalan Picsa   
arcára verik.   Pisiszex pisilő csajok   Latex Ladies Monique Covet   Roma csaj mezelen