Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Valaki Supi[ashley bbw sage elisson] |Valaki Igen [Kelemen Anna leszbi pornó kép] |Deku Kacchan[Vidéki pina] |televan552 Istennő vagy. Nyalnálak, dugnálak[jó pina] |Busman Gyönyörű vagy![cigánylány szex szelfi] |Ivike Szívesen megdöngetném mint a két nyílását![Borotvált fekete pina pucsít] |László Megdugnálak hogy 3 napig nem tudnál felkelni![BBW szex kép] |BESZÉDES ERNŐ TETSZIK A CSAJ.[kövér pina] |Márió Győrgy Több kép nincs vagy videó? [Magyar retek kurvák] |Florin Sexi es el büvölö[Magyar MILF] |Öten baszták meg a brátnőmet

Beküldő:Cukkoli Bozgor

Gyerekkorom óta nagyon jó barátok voltunk Szofival. A különbség köztünk, hogy neki minden olyan könnyen ment. A suliban a legmenőbb srácnak tetszett, kiváló volt nyelvből, minden más is tökéletesen ment neki és nagyon féltékeny voltam rá ezek miatt. Aztán hogy kiköltözött Olaszországba kicsit megfakult a kapcsolatunk, de legalább havonta egyszer beszéltünk így is.

Pár héttel ezelőtt felhívott, hogy hazajön pár hétre akarunk e találkozni és kicsit szórakozni. Nagyon meglepett, de persze, benne voltam.

Felvetette hogy egy volt közös osztálytársunk (Erik) bulit szervez. Én midig is utáltam és ő is, szóval nem értettem hogy miért akar menni?.

- Jó buli lesz meglátod ? próbálkozott nálam Szofi

- Legyen, ahogy akarod?


Odamentünk kezdésre, hangosan szólt a zene és az alkohol már előkerült. De valahogy ezzel a bulival, egy új időszámítás kezdődött?

Szofi a társaság középpontja felé vette az irányt. Dobálta a haját, rázta a csípőjét, mindenkivel szóba elegyedett, hozzáfűzött valamit a szóban lévő témához, viccelődött, gúnyolódott.

Úgy számoltam, hogy örök riválisom újra legyőzött. Egymaga többet iszik, mint a körülötte lévők összesen, nem is csodálkoztam, amikor egyre gyakrabban összeakadt a nyelve, és ok nélkül vihogott. Az öt srác közül ketten-hárman mindig újratöltötték Szofi poharát, miközben a saját italuk alig-alig fogyott. Később közrefogták a bizonytalan mozgású Larát, összekapaszkodva táncoltak, s amikor látták, hogy alig bír megállni a lábán, harsány röhögések kíséretében, egymással sunyi pillantásokat váltva, a lépcsőn vezették felfelé ? Na, most megkapod a magadét! ? gondoltam kis kárörömmel ? Látni akarom ahogy megalázzák! ? izgatott voltam, most talán minden korábbi szerencséje elszállt.

Az ajtó nem volt teljesen csukva. A résen át nem láttam sokat, ezért kicsit beljebb löktem és akkor elém tárult a szoba. Szofiról éppen lerángatták az utolsó ruhadarabot is és amint a sarokba repült a bugyi, felhúzta a térdét, és széttette a lábát.

Döbbenten néztem az engedelmességét. Ruganyos mellein nem találtam kifogást és a puncija is gyönyörű volt. Végignézte az öt fiú, akik lázas gyorsasággal dobálták le a ruháikat. Egyikük állt csak nagyon készen, az betérdelt Szofi lábai közé, és határozottan benyomta a farkát. Fekvőtámasz helyzetben sebesen mozgatta a csípőjét, és csattogva kefélte a lányt. A maradék négy srácból ketten Szofi feje mellé térdeltek, egy-egy mellét markolászva. Szájához nyomkodták a farkukat, és egyszerre felnyögtek, amikor ajkai hozzájuk ért. A lány jobbra-balra fordulva, felváltva kapta be a falloszokat, és két kezét oldalra nyújtva kereste a további két farkat.

Döbbenten álltam az ajtóban ? Ez a ringyó képes élvezni ? nem erre számítottam? Kínlódást és szenvedést vártam, vergődést az öt srác alatt, spermától öklendezést.

A legelső srác, hosszú nyögéssorozattal eresztette szapora nedveit Szofiba, majd felállt, elégedetten himbálta a farkát, és nézte, ahogy a fehér folyadék szivárog a rózsaszín punciból.

- Még sose láttam ilyet? filmen is eddig a hármas volt a maximum. Elképzelni se tudtam hogy létezik ilyen a valóságba ? mondtam magamban és gondoltam a fiúknak sincs sok tapasztalata az ilyenben, mert elég határozatlanul viselkedtek. Az üres puncit meg csak percekkel később vették észre. Miután mind az öt srác végzett vele, a csapzottan elterülő lány arcán csalódottság-féle látszott

? Még egyet? ? kérdezte, és újra négykézlábra ereszkedett pucsítva a fiúknak


Pár nappal később, Szofi könnybe úszó szemmel állt előttem. Az ominózus buli óta nem nagyon beszéltünk.

? Menj a francba! ? Ott akartam hagyni, de Szofi határozottan megfogta a karom ? Mit akarsz? ? kérdeztem ellenségesen ? Akkor lettél volna így kétségbeesve, amikor öten keféltek egyszerre!

- Terhes vagyok?

- Na és? Én csináltalak fel? Csak nem ott??

- Dehogy! Akkor már tudtam

- És azokközül akarsz valakit apának vagy mi?

- Azt hallottam hogy a gruppentől elmehet a gyerek

- Ezért keféltetted szét magad??

- Féltem? és még most is félek

Még most se értem miért, de akkor nagyon megsajnáltam és átöleltem Szofit

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzió

Magyar szexképek - Ajánló

gecis szemüveg   dream of ashley   Shanie Love két forintos ringyó   Tökös csaj seggbe baszva   
Magyar pornós   segg öklözés   lezbik   szexgif pisiszex   
Meztelen nagyi   Feleség pinája   Dadgadt cigány bassza a nőt   Amatőr pár szex képe   
Szuper nagy csöcs   Nem magyar szexkép   Napi csajok   Alice Romain pucéran