Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |picur tetszik[kanapém.] |picu tetszik[Pina ujjazás] |baby tetszik[Szőrös pina parádé] |mnbvmhbfv mn.mb,b khjgkjhg[kép] |Csaba Baszlak [Cigány Pina széttárja] |Öregember Végre, újra megtaláltalak. Azóta egyfolytában baszlak. Beleélvezek a pinádba a seggedbe a szádba. Többször is. Nem tudok betelni veled. Most is verem a faszom, leélvezlek [Borotvált fekete pina pucsít] |Lajosbácsi Baszlak. Élvezek a pinádba [ledumálták rólam a bugyit] |Csaba Gyönyörű. Kiverem rád a faszom. Leélvezlek [usszunk.] |Öregember Jót élveztem. Megbasztalak [Roma punci] |Ocsi Szeppinajavankinyalnamszivesenfealafarkam!Pinanyalovagyok![Kelemen Anna pinája] |Vidéki picsa

Beküldő:feketedani

? Kutyaharapást szőrével!

? Hogy érted? ? Júlia beárnyékolta a szemét, és barátnőjére hunyorgott.

Feküdtek a parton, lekerült már róluk a melltartó, és az imént a bugyi is.

? Annyit beszéltünk már a faszokról, hogy nem is látod olyan tragikusnak az esetedet. ? Látva Júlia arcán a hirtelen borulást, igyekezett viccesre fordítani: ? Ha erre jön valaki, leszopod és kész, elfelejtesz mindent?

? Csak, ha te először!

? Együtt?

? Oké! ? Már megint együtt nevettek.

? Szép kis cicid van!

? Nőhetnének még, mert borogatással elmúlik.

? Képzeld azt, hogy pasik lesnek a bokorból, és úgy verik a faszukat, hogy téged néznek!

Júlia hamar hasra fordult.

? Neked van szép cicid! Azt már meg is lehet fogni, nemcsak megcsípni ujjheggyel?

? Nem sok jelentősége van, elhiheted nekem. A pasik látni akarják, megfogni, de igazából nem ezek érdeklik őket ? markolta meg mindkettőt ?, csak lyukat akarnak, semmi mást. Még jó, ha a neved megkérdezik.

? Úgy beszélsz, mint egy kiégett?

? Kurva? Azt nem mondhatnám! Kiégett sem vagyok, mert tudnak még újat mutatni a pasik, kurva sem vagyok, mert nem pénzért, hanem élvezetből csinálom.

? Bocsi!

? Semmi baj. És egészséges vagyok, szeretem a puncimat, szeretem, ha a pasi elélvez tőlem, közben nekem is jó?

? Neked volt már egyszerre négy?

? Ne vágj fel! Akkor mondhatnád, hogy négy volt, ha meg is dugtak volna? de így semmi. A legtöbb csajszi a szopást nem is tekinti szexnek.

? Te sem?

? Szerintem szex, mert a pasi elélvez, és akkor már szex. Még a petting is szex, ha beleélveztek egymás markába, de ha csak sima fogdosás, akkor nem az.

? És a maszti? szerinted?

? Ha magadnak csinálod, akkor nem szex, de ha egymás előtt csináljátok, elélveztek, akkor már igen. Te Julcsi! Egyszer megnézheted az öcsémet? haha!... amikor visz magával egy papírzsepit és bevonul a szobájába?

? Meglested?

? Egyértelmű, hogy mit csinál, de nem érdekel. Másét megnézném, mondjuk, egy haverját? Azért is mondom neked, mert idegen fasz tetszhet.

? Elterelted a szót? Volt már egyszerre négy?

? Ne feledd, hogy öregebb vagyok két évvel!

? Tehát volt.

? Nem igazán. Meséltem már neked, amikor bezártak a srácok az öltözőbe? Persze, hogy meséltem! Úgy engedtek ki, ha megígértem, hogy mindegyikkel csókolózni fogok. Na, ők négyen voltak.

? Azt nem mondtad, hogy mind a néggyel?

? Gondoltam, anélkül is érted. Ott álltak egy szál pöcsben, amikor kinyitották végre az ajtót, mint a te pasijaid, amikor leültél a padra. Követelték a csókolózást, közben alám nyúltak, vetkőztettek. Mire mind a néggyel megvolt a nyálaskodás, merev fasszal körbevettek, aztán ott, a hideg kövön egyenként megbasztak. Sorba álltak, mint fagyiért, és várták, míg valamelyik végez, jött a következő. Gyakorlatlan csávók lehettek, szerintem ez volt nekik az első ilyen, mert különben nem udvariaskodtak volna, hanem míg az egyik dug, a másik szopat? és négy pasi közül biztos akad legalább egy, aki a seggemet akarná?

? Én úgy igaziból nem is csókolóztam még ? sóhajtott Júlia.

? Hát igen, kimaradt az a lépcsőfok, de nyugi, kicsikém, aki a nyelvét a szádba dugja, az mihamarabb oda akarja dugni a faszát is! ? Elgondolkodott. ? Azt hiszem, a te pasijaid is gyakorlatlanok ilyen téren, mert ha kedveskednek, hosszan simogatnak téged, amikor ott a padnál bepucsítottál nekik, esetleg valaki benyal egy kicsit? akkor aztán vígan és dalolva szétteszed nekik a lábad.

? Gondolod?

? Elfelejtették, hogy el kell érni a csajszinál, hogy ő is kívánja, s utána meg sem tudnák úszni dugás nélkül.

? Hülye vagy már megint. Jó, hogy azt nem mondod, hogy ettől kezdve mindennap berángatnám őket az öltözőbe egy menetre.

? Rá lehet szokni a jóra?

? Azt szeretném, ha lenne egy fiú? de egyetlenegy? akivel lehetne sétálgatni, nevetgélni, és persze bekapnám a micsodáját, ha az jó neki?

? Haha! Az neked is jó, és ha fel vagy húzva, előveszed te magadtól! Láttam én, az öcsémét milyen gyengéden markolásztad!

? Az más?

? Azóta volt a kezedben?

? Hm? hát nem.

? Ideje elkezdeni. Próbálgasd, meglátod, hogy izgi, te is biztos élvezed!

? Ha elehetne úgy? mint az öcséd?, hogy nem erőszakos, csak simán ideadja, hogy nézegethetem?

? Mondtam én, hogy összehozlak benneteket! Mindenki jól jár, te tapasztalatokat gyűjtesz, ő meg nem a papírzsepibe maszatol, hanem ide, a cicikre. ? Megsimogatta Júlia apró melleit.

*

Az üzemben Júlia új emberekkel ismerkedett ? akik az előző héten éjszakások voltak ?, nagy különbséget nem vett észre: ugyanolyan gépiesen dolgoztak, de tudtak vidámak is lenni.

Anélkül, hogy Júlia ismerné a csoportpszichológia egyik törvényszerűségét, megállapította, hogy ebben a műszakban is léteznek ugyanazok a szerepek, mint az előzőben, csak a nevek másak. Például egy Solyához hasonló, kedves lány azonnal pártfogásába vette, egy-két szóval bemutatta neki a kollégákat:

? ? és azzal a bivalynyakúval légy ám óvatos, mert hajlamos azt hinni, hogy akit be tud csábítani az öltözőbe, azt meg is cumiztathatja. De én csak szólok, a többi a te dolgod.

Alig telt el tíz perc, az említett férfi megkörnyékezte Júliát, és szinte szájmozgás nélkül súgta:

? Ha innál valami finom hideget, gyere utánam az öltözőbe!

A lány majdnem felnevetett!

Megtalálta Robi megfelelőjét is, aki már két hónapja dolgozik ugyan az üzemben, de még újnak számít.

? Robi vagyok ? mondta a fiú váratlanul, amikor egyszerre akarták megfogni ugyanazt dobozt.

? Mi? Julcsi ? mosolygott vissza a lány. ? ?Cifra ez az élet!? ? gondolta.

Ezt, az innenső Robit első benyomás alapján alkalmasnak találta arra, amit a parton tervezgettek? Barátnője akkor azt tanácsolta, hogy keressen egy srácot vagy férfit ? akár az ő öccse is lehet, de ehhez nem ragaszkodik ?, akivel kipróbálhat dolgokat, minden kötelezettség nélkül. ?Csak úgy, kíváncsiságból!?

?Viszont amaz a Robi mégis praktikusabb lenne, mert ő már látott kínos szituációban ? Júlia a gondolatba is belepirult ?, meztelen fenékkel, meztelen cicivel, nem is beszélve egyebekről? és én is láttam már a fenekét egy pillanatra, és a lába közt a micsodáját is egy kicsit. Érdekes volt. Mondhatjuk azt, hogy megkukkantjuk egymást mégegyszer. Lesz, ami lesz!?

Egy hétig ugyanezzel a műszakkal dolgozott, és kicsit tartott a harmadik társasággal találkozni, akikkel volt már egy emlékezetes ütközete. Legalábbis négyükkel.

Munka után lezuhanyozott. Körbetekintgetve megállapította, hogy csakugyan aprócska a cicije, ám olyan kis mutatóska tud lenni, ha kimerednek a bimbók. Inkább legyen kicsi, mint súlyos, vagy lógós? Különben is: neki van a leghosszabb combja az összes nő között!

Úgy tervezte, hogy mielőtt hazamenne, útba ejti a barátnőjét, és gyorsan beszámol az elképzeléseiről, már ha egyáltalán annak lehet nevezni mindazt, amin munka közben tépelődött. ?A lényeg, hogy kipróbálnám az öcsikédet! ? fogja majd barátnőjének mondani. ? Persze csak akkor, ha áll még az ajánlatod, és nem sajnálod tőlem.?

Mint a megveszekedett, meredten bámult a poros ablaküvegen át. Odabent a lány ide-oda dobálta hosszú, vörös sörényét, homorú hátát most meggörbítette, s guggoló helyzetből térdelés-szerű lovaglásra váltott. Megtámaszkodott a férfi mellkasán, és szinte hallatszott, ahogy cuppogva csúszkál föl-le a merev falloszon. A férfi ujjai kétoldalt a lepedőt gyűrögették, majd kezével felnyúlt a lányért, és magára húzta. A hosszú lábak háromszögében csípőjével őrült mozgásba lendült, másodpercenként többször megmerítkezett a lányban.

A mozgás hirtelen megszakadt, a lány átemelte a lábát és feltérdelt. A férfi felállt az ágyon, és a kinyújtott nyelvre eresztette tejfölszerű nedvét. Aztán kéjes mosollyal nézte, ahogy két apró kéz a bőrt húzogatva és nyomkodva vizsgálja: jönne-e még egy-két csepp?

Júlia mindkét szereplőt ismerte, de nem sejtette, hogy ők ilyen mélyen ismerik egymást, hiszen tudomása szerint csak egyszer beszéltek telefonon: a férfi a főnöke a városban, a lány a legbizalmasabb barátnője a faluban.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzió

Magyar szexképek - Ajánló

kiss ártatlan.   lovag.   öreg picsa pucsít   Formás csöcsök   
szőrös pina   melinda fat farm   fat bbw   sex kép   
Magyar pornós kurva   giga csöcs   Feleség pinája   öreg kurva megmutatja   
szőrös pinájú nők   formás punci.   Harisnyás csaj pucsít   Bögyös maca tejcsárda