Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Valaki Supi[ashley bbw sage elisson] |Valaki Igen [Kelemen Anna leszbi pornó kép] |Deku Kacchan[Vidéki pina] |televan552 Istennő vagy. Nyalnálak, dugnálak[jó pina] |Busman Gyönyörű vagy![cigánylány szex szelfi] |Ivike Szívesen megdöngetném mint a két nyílását![Borotvált fekete pina pucsít] |László Megdugnálak hogy 3 napig nem tudnál felkelni![BBW szex kép] |BESZÉDES ERNŐ TETSZIK A CSAJ.[kövér pina] |Márió Győrgy Több kép nincs vagy videó? [Magyar retek kurvák] |Florin Sexi es el büvölö[Magyar MILF] |A buta feleség

Beküldő:kimó

El kell,hogy mondjam, a feleségem jó pár évvel fiatalabb mint én,de annyira szerelmes belém,hogy nincs olyan,amit megne tenne értem,ha arra kérem.Egyik alkalommal,mikor nagyon jó kedve vólt,megmutattam neki,a barátaim feleségükrôl készített meztelen felvételeket.Színte megbabonázva nézte ôket,láttam rajta,hogy egy cseppet sincs megrökönyödve,sôt,nagyon is tetszettek neki a képek.

Megkell hagyni,elég helyes nôk,kiváncsi vólnák,hogy vették rá ôket,hogy így pôrén megmutassák magukat.

Tudod,drágám ezek a nôk,nemcsak hogy meztelenül mutatják magukat,nekik a tôrténtekhez képest ez semmi.

Ne csigázz!Kezd érdekelni,mi van még?!

Mint mondtam,ezeket a képeket,általában a férjük,vagy valamely jó barátjuk készítette.Namármost;ezek a nôk,mondhatni,rendszeresen részt vesznek,úgynevezett swinger partikon,amikrôl színtén vannak képeim,de azokat inkább nem mutatnám.

Na,ne legyél már ilyen.Azt sem tudom,mi az a swinger parti,nagyon kíváncsivá tettél.

Hát,jó.Ha ennyire akarod, tessék,nézegesd ôket.Kikerekedett szemmel nézte,ahogy ezek az imént látott nôk,más pasikkal szeretkeznek,közben,a férjük mással kefél,szopnak,gecit nyelnek,s.t.b.Egyre kíváncsibban nézte ôket,volt amelyiket többször is,láthatólag egyre jobban élvezte.Azt hittem,majd nem fognak a képek neki tetszeni,de tévedtem.

Nagyo jók ezek a felvételek.De,kíváncsi vólnák,mit szólnál hozzá,ha én is mással kefélnék,és meztelenül mutogatnám magamat.

Nézd.Lehet,hogy semmit.Ugyanis,meg kell vallanom,hogy én is vóltam ilyen partikon,és színte az itt látható nôk közül,majd mindegyikkel vólt dolgom.És minden ilyen partin,jelen vólt az illetô nô férje is.A leglényegesebb,hogy ezek a nôk,nem kúrvák,sôt rendes háziasszonyok akik szeretik a férjüket,csak néha kikapcsolódásként részt vesznek ilyen bulikon.Attól ôk, igenis rendes asszonyok.

Vagyis,az a lényeg,hogy ráakarsz beszélni,hogy én is meztelenül mutogassam magam,megmutathass a barátaidnak,és,ha úgy adódik,feküdjek is le velük.Ezt akarod?

Hát, lényegében igen,de,nem akarlak kényszeríteni.

Na,jó.Megteszem.Szerezz egy nórmális fotóst,aki elfogadható képeket csinál,addig is a telefonoddal csinálhatsz rólam egy pár képet.Rendben?

Ez,könyebben ment mint gondóltam.Most végre a haverok is kussolhatnak,az én feleségembe is gyönyörködhetnek.Teljesen meztelenre vetkôzött,különbözô pózokban csinálta róla képeket,sôt,még eléggé pikáns képet is sikerült róla csinálni,amin igencsak jól szétterpeszt,és még szét is húzza a borotvált pináját.Majd,elégedetten nézte meg a képeket,és csak annyit mondott;remélem tetszeni fognak a haverjaidnak.

Másnap,örömmel mutattam a képeket,igencsak tetszettek nekik,majd mikor elmondtam,hogy ajánljanak egy jó fotóst,az egyikük,örömmel közölte,hogy ô,szívesen íngyen elkészíti a képeket,csak,a felmerülô költségeket kell fizetnem.Fel is jött hozzánk,bemutattam a feleségemnek,iszogattunk,közben,megbeszéltük a dolgokat.A lényeg,hogy a feleségem teljesen meztelenre vetkôzött,és különbözô pózokban állt a kamera elé.Majd,elérkezett az a rész,amikor igencsak erotikus képeket készített róla.Ráakart beszélni,hogy én isközrem?ködjek",de ezt nem vállaltam.Végül,megegyeztünk abban,hogy én veszem át a kamerát,és én készítek róluk felvételt.Bár,a haver kissé zavarban volt,némi meglepetésemre,a feleségem teljesen természetesnek vette a történteket.Elôször,a szájába tette a péniszét,színte cuppogott ahogy szívta,majd a haver egy nagyot élvezett,telegecizve a feleségem száját,akit ez egy cseppet sem zavart,nyelt egy nagyot,majd letörölte a szája szélén csúrgó gecit,én eközben folyamatosan kattogtattam a gépet.A következô felvételnél beléhatolt,miközben egyre jobban élvezte,közben, a melleit"gyúrogatta".Szerintem,megelégedve távozott,mikor elment,a feleségem csak annyit mondott,remélem,megvóltál elégedve.

Szerintem,nagyon jól sikerültek a felvételek,de,áruld már el,hogy-hogy nem zavart,mikor televerte a szád?!

Tudod,drágám,most már elmondhatom,hogy régóta van egy barátom,akivel rendszeresen orálisan szeretkezünk

De,ugye,nem baj?!

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzió

Magyar szexképek - Ajánló

Kifejte a gecit   Érett feleség meztelen   f?rdös cici.   Csöcsmilf   
Unatkozó feleség masztizik   Nejem szőrös pinája   amator family porn kepek   Tini csöcs   
Fasz a szájban   Pornós kurva   Pina   faszos nő   
csöcsök.   két fasz a pinában   Magyar mature pina   dugunk