Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Valaki Supi[ashley bbw sage elisson] |Valaki Igen [Kelemen Anna leszbi pornó kép] |Deku Kacchan[Vidéki pina] |televan552 Istennő vagy. Nyalnálak, dugnálak[jó pina] |Busman Gyönyörű vagy![cigánylány szex szelfi] |Ivike Szívesen megdöngetném mint a két nyílását![Borotvált fekete pina pucsít] |László Megdugnálak hogy 3 napig nem tudnál felkelni![BBW szex kép] |BESZÉDES ERNŐ TETSZIK A CSAJ.[kövér pina] |Márió Győrgy Több kép nincs vagy videó? [Magyar retek kurvák] |Florin Sexi es el büvölö[Magyar MILF] |Pisiszex történet buzikkal

Beküldő:Enzós Niki

Gyerekkorom óta izgatott a pisi, sokszor elképzeltem, hogy a számba pisil egy lány. Bátorságom azonban nem volt, hogy bárkinek szóba hozzam ezt a vágyam, így maradt a fantázia. Meg aztán néha, ha nagyon kívántam, a wc &*8211; ben az ujjamra pisiltem, és lenyaltam róla, hogy legalább az ízét érezzem. Aztán egyszer diszkóban voltam egy haverommal, elég sokat ittunk, próbáltunk csajozni, és a szexröl dumáltunk. Be is indultunk rendesen, de kapható nö nem volt a láthatáron. Elkönyveltem, hogy megint magamban élvezek majd, gondoltam, kis elöjáték nem árt. Kimentem a wc &*8211; re, beálltam egy fülkébe, és behajtottam az ajtót. Elövettem a farkam, pisilni kezdtem, közben többször beletartottam az ujjam, és lenyaltam. A zajban azonban nem vettem észre, hogy az ajtó kinyílt mögöttem, a haverom meg bejött utánam, és végignézte az egészet. Mikor végeztem, és kijöttem a fülkéböl, már a piszoárnál végezte a dolgát. Visszamentünk a buliba, de láttam rajta, hogy valami zavarja. Én nem feszegettem, beszélgettünk tovább, végül nem bírta ki, és kibökte:
&*8211; Meglestelek a budin.
Erre én jöttem zavarba, csak hápogni tudtam. ? gyorsan megnyugtatott, hogy nincs gond, csak kíváncsi, miért csináltam. Erre kicsit félénken azt válaszoltam, hogy szeretem a pisi ízét.
&*8211; Sokszor csinálod? &*8211; kérdezte. Ránéztem, mert azt hittem, szívatni akar, de láttam, hogy komolyan kérdezi, és mintha izgatta volna a dolog.
&*8211; Hát, néha megkívánom &*8211; feleltem.
&*8211; Másét is kóstoltad?
&*8211; Még nem, de egy szép punciról biztos lenyalnám! &*8211; mondtam óvatosan. Kicsit habozott, mintha eröt gyüjtött volna a következö kérdéséhez.
&*8211; Fiúét megkóstolnád?
&*8211; Figyelj, nem vagyok homi!
&*8211; Jól van nyugi! Az még nem ugyanaz. Csak arra gondolok, ha egy fiú pisilne az ujjadra&*8230;
Mellbevágott a kérdése, aztán átgondoltam, és végigfutott rajtam az izgalom. Más pisijét kóstolni&*8230;
&*8211; Mire célzol ezzel?
&*8211; Akarod az enyémet? Lepisilném az ujjad, és lenyalnád.
&*8211; Még sosem csináltam ilyet!
&*8211; De izgat,nem? Köztünk marad, ne félj!
Látszott, hogy nagyon be van indulva, és az igazat megvallva, nekem is kökemény volt a farkam. Csak bólintani tudtam, mire felvillant a szeme, és sürgetni kezdett:
&*8211; Akkor menjünk haza!
&*8211; Most? &*8211; kéredeztem meglepve.
&*8211; Üres a lakás, holnap estig egyedül vagyok. Itt mégsem lehet! Kipróbáljuk, aztán visszajövünk még, ha van kedvünk!
Esélyem sem volt ellenkezni, kiittuk az italunkat, és elindultunk. Igazán az úton kezdtem ezsmélni, hogy most valami olyan fog következni, amiben még nem volt részem.
Útközben mégegyszer megbeszéltük, hogy ez még nem homo, csak egy izgató játék, ami a mi titkunk marad. Ki kell próbálni, és kész. Kihangsúlyoztam, hogy nem akarok hozzáérni a farkához, csak a pisijét kívánom. Belül azonban nem voltam benne olyan biztos&*8230; Hazaértünk, megkérdezte, hogy csináljuk. Mondtam, menjünk a fürdöbe, pisiljen a kádba, én meg mellé állok. Bementünk, a kád elé állt, letolta a nadrágját, és az alsóját a térdére. Nem tévedtem, állt a farka, és nedves volt a vége. Nehezen indult meg a pisije, én izgatottan vártam, és mikor megjelent a sugár, alátartottam az ujjam. Megborzongtam, ahogy a pisije az ujjamhoz ért, hát még akkor, amikor a számhoz emeltem, és lenyaltam! Átjárt az izgalom, ahogy megéreztem az ízét, így gyorsan visszatettem az ujjam, aztán bekaptam, és leszopogattam. Megint visszatettem, de a sugár elapadt.
&*8211; Most nem jön több sajna. Talán késöbb. &*8211; mondta. Én viszont már teljesen beindultam, nagyon akartam még, és ezt ö is látta.
&*8211; A végén van pár csepp, ha kell &*8211; suttogta. Lenéztem, és láttam, hogy kezével felemeli a farkát, közben a fitymáját elörehúzza a makkjára, így egy kis pisi összegyült a húgycsövénél. Oda akartam nyúlni, de nem engedte, és így szólt:
&*8211; Térdelj le, a nyelvedre cseppentem!
Lassan, ahogy a vágyam legyözte a gátlásaimat, remegve térdre ereszkedtem , ö pedig szembefordult velem, és farkasszemet néztem a farkával. A fejem hátrahajtva közelebb hajoltam, hogy a szám fölé kerüljön a vége, és kinyújtottam a nyelvem. ? lassan lefelé fordította a farkát, amíg a pisi a végéröl a kitátott számba csöppent. Aztán megbabonázva néztem, hogy a fasz tovább közeledik, egyre nagyobb lesz, és én ahelyett, hogy elhúztam volna a fejem, hagytam, hogy elérje a számat. Felnéztem rá, belenéztem kéjtöl elhomályosuló szemébe, és mire feleszméltem, a makkja a számban volt. Hogy én buktam rá, vagy ö tolta be, máig sem tudom, de lehet, hogy mindkettö. Ösztönösen szopni kezdtem, fantasztikus érzés volt. Hirtelen megfogta a fejem,és leállított. Azt hittem, meggondolta magát, és nem akarja, aztán éreztem, hogy a farka kicsit elernyed, és valami elkezdi megtölteni a számat. Átjárt a kéj, ahogy felismertem a pisi ízét, önkéntelenül nyelni kezdtem. Egyre bátrabban engedte, én meg kéjmámorban ittam a nedüt. Mikor végzett, újra szopni kezdtem. Már semmi gátlás nem volt bennem, és tudtam, mit akarok.
Benyelni minél mélyebbre a faszt, hogy kitöltse a szám, és belém élvezzen. Elöntött a vágy a spermája után, pedig korábban sohasem kívántam. Egyre mélyebben szívtam be, míg a makkja el nem érte a torkom, az orrom pedig a szörzetébe fúródott. Az egész farka a számban volt. Megint megfogta a fejem, kihúzta a farkát, hogy csak a makkja maradt az ajkam között, majd lassan mozgatni kezdte a csípöjét. Már nem én szoptam, hanem ö kúrta a szám, és minden lökésnél tövig nyomta a faszát. Megmarkoltam a fenekét, és fuldokolva húztam magamhoz, miközben a heréi az államhoz ütödtek. Aztán egyszer hörögni kezdett, a farka megfeszült a számban, és lüktetve telepumpálta forró, fanyar spermával. Több kortyban tudtam csak lenyelni, közben megmarkoltam a farkam, verni kezdtem, és én is elélveztem&*8230;

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzió

Magyar szexképek - Ajánló

Nők a pénzért erre képesek   bbw sexkép   nyelves punci.   Játékos ujj   
Seggbe gecizés   Öreglány és a fasz   Szőrös magyar pina   Arcra ül a néger ribi   
Szilikoncsöcs   Romalány szőrös puncival   vv vera arca geci pornó   Mellre   
Niki arca teliverve gecivel   miss picsa   Szőrös pina parádé   öreg kurva megmutatja