Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |sex.75@freemail.hu Bár ilyen fincsi popsit dughatnák!! ;)[Tini popó] |sex.75@freemail.hu Ilyen gyönyörű popsit dugnék én is !![Anál szex kép közeli] |sex.75@freemail.hu De finom lányka lehet![amator family porn kepek] |sex.75@freemail.hu De jó is lenne hármasban![Anya lánya pinája] |H.Z. Ronda! Menj szőrteleníteni, ne igénytelenkedj[Amatőr szőrös pina] |Robi Nagyon finom puncid lehet kívánom [Érett bugyis nő] |Csaba Nagyon jó nèzel ki[Amatőr szőrös pina] |Csaba Nagyon jó nèzel ki![Amatőr szőrös pina] |István Szeretnélek[Hopyhe szopik melinda] |férfi szép[Amatőr szőrös pina] |A taxis kurva taxis szex története

Beküldő:Román kurva

Liza nemrég kezdett el sof&*245;rködi, egy taxisvállalatnál kapott állást. Fiatal, huszonéves, csinos lány volt, de anyagilag nem a legjobb helyzetben élt családjával. Ezért f&*245;iskola mellett bevállalta az éjszakai, hétvégi taxizásokat. Általában bulikból, vagy bulikba kellet vinni fiatalokat.
Azon a hajnalon is egy ilyen fuvarja volt, egy kapatos társaságot kellett elvinni egyik buliból a másikba. Négy fiatal srác volt a megrendel&*245;, mámorosan kitántorogtak a szórakozóhelyb&*245;l, beültek a kocsiba és mondták a címet. Közben a kocsiban is folyt a buli, a srácok ittak, kínálták a lányt is pezsg&*245;vel, és egyéb italokkal. Lizának nehéz napja volt, bár nem lett volna szabad, de tudta, nem lesznek ma rend&*245;rök azon a területen, ezért &*245; is ivott néhány kortyot. A srácoknak nagyon bejött a csaj, elhívták &*245;t is a buliba, mondták, akár az egész éjszakáját kifizetik neki. És jött a meglepetés: a címen, ahová mentek, nem volt semmiféle buli. Ekkora már Lizának is roppant jó kedve volt, és egyre szimpibbek voltak neki a srácok.
Amikor az egyik srác, Don, megcsókolta Liza nyakát, el&*245;ször pofon akarta vágni a srácot. Aztán elöntötte valami hihetetlen jó érzés, és engedte magát tovább kényeztetni. A többi srác is felbátorodott, Liza hátradöntötte az ülést és engedte magát, had csináljanak vele, amit akarnak. A srácok nagyon belejöttek a dologba, egymással versenyezve simogatták Lizát, vetk&*245;ztették, csókolták, ahol érték. Lehet, a pezsg&*245; volt az oka, de úgy érezte, ilyen jó még soha sem volt&*8230; Mindenütt érték a csókok, simogatások. Egy nyelv tolakodott a szájába, &*245; viszonozta a csókot, közben egy másik száj a melleit kényeztette a harmadik, pedig a puncijával játszott. - Aaahhh&*8230; - csak ennyit tudott mondani, amikor egyszerre négy srác kezei, nyelvei izgatták egyszerre. Mindegyik srác dicsérte Liza testét, ami külön élmény volt a lánynak. Egy külvárosi részen álltak le, mindegyik srác iszonyatosan kívánta már Lizát. Kiszállították hát a csajt az autóból, az els&*245; srác felültette a motorháztet&*245;re a csajt, eléállt, Liza, bár kicsit be volt csípve, azért tudta, mi következik. nem ellenkezett, széttárta a lábait, a srác pedig kefélni kezdte.
A három másik fiú nézte, ahogy Rob dugja a lányt, és alig várták, hogy sorra kerüljenek. Rob óriási nyögésekkel teleélvezte a csaj forró punciját. Liza, bár élvezte A menetet, de még nem élvezett el. Don következett, a kezdeményez&*245; srác, keményen álló szerszámmal folytatta, amit a barátja abbahagyott. A lány, felizgulva, magához ölelte Dont, karmolta a hátát, mire a srác csak még keményebben mozgott. De még &*245; sem tudta eljuttatni Lizát a csúcsra. Már zihált a csak, nagyokat nyögött, de amikor a srác elélvezett benne, jöhetett a következ&*245; fiú. Közben tovább itatták a csajt, aki kipirult arccal, meztelenül várta széttett lábakkal a kocsi tetején a következ&*245; akciót. Dan, a harmadik srác megfogta Lizát, és hasra fordította Liza sejtette, mi fog következni, megkapaszkodott a motorháztet&*245; fels&*245; szélében. Széttárta ismét a lábait, majd, amikor Dan belemélyesztette szerszámát nedves, remeg&*245; puncijába, összekulcsolta a bokáit a srác lábai mögött. A motorház még meleg volt, a lány mellei ezen a meleg fémen csúszkáltak fel és le, ahogy Dan egyre gyorsulva, egyre keményebben kefélte a csajt. Liza egyszerre csak óriási nyögéssel megfeszítette a testét, az izmai keményen összerándultak, a puncija és az egész hasa hullámzani kezdett, és elélvezett&*8230; Dan követte a lányt, és teleélvezte a rángatózó puncit. Szegény Joe úgy t&*251;nt, kimarad a jóból. Liza már eléggé támolygott, kezdett rajta hatni a pia és a szex&*8230; Leszédelgett a motorháztet&*245;r&*245;l, és odatántorgott Joe elé. Szegény&*8230;kém&*8230; - motyorászta &*8211; Te meg kimaradsz&*8230; de &*8230; én&*8230; nem hagyom, picikém&*8230; és letérdelt Joe elé. Joe elmosolyodott, aranyos volt nagyon a csaj, ahogy részegen próbálta szopni a srácot. Végül belejött, ügyesen bevette a szerszámot a szájába, bár Joe is segített, két kézzel fogva a lány fejét, végül Lizának már nem kellett csinálni semmit, csak tátotta a száját, Joe pedig er&*245;sen mozgott ki és be a lány szájában. A többiek érdekl&*245;dve nézték, ahogy Joe keféli Liza száját, kíváncsiak voltak, meddig bírja a fiú, de a srác úgy t&*251;nt, nem ma kezdte, sokáig dugta a csini, mosolygós ajkakat. Aztán egyszer csak, miközben Liza nyelte egy nagyot, tövig betolta a lány szájába a farkát, ráhúzta a sz&*245;ke fejecskét a farkára, és teleélvezte a csajszi torkát. Liza óriásikat nyelt, lenyelte az összes spermát, aztán hálás pillantásokkal nézett a négy fiúra.
Felöltöztek, beültek az autóba, vártak egy kicsit, míg Liza józanodik, aztán a lány szép sorban hazafuvarozta &*245;ket. Amikor hazaért végre a lány is, akkor jutott eszébe: a srácok - és &*245; is - elfelejtkeztek a fuvardíjról.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióMagyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


Amatőr szőrös pina

Érett bugyis nő

Roma punci

tárt punci.

Öregasszony szoptatása

Két nagypapa és a tini kurva

Idõs férfiakkal baszik a tini

Tevepata

Teljes leszbi pornó

Szex party