Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Xy Jó szopik[Nádai Anikó pornó képei] |Dani Beszélgesünk[Cickók] |Gyuri Szívesen csinálnék gyereket eki[Nagy mellek a szaunában] |Tyuu Ghhh[Szopja a faszt] |3D csodás[baszás.gif] |Emese Jo pina[harisnyára élvezés] |feco Gyönyörű[Szex gumival] |miku még dugnálak[Érett nő meztelen] |Jocó Cuki.:)[Excsajok - ex pózol] |Jakab csaba Tudnak mit kezdeni vele[Kelemen Anna pinája] |A taxis kurva taxis szex története

Beküldő:Román kurva

Liza nemrég kezdett el sof&*245;rködi, egy taxisvállalatnál kapott állást. Fiatal, huszonéves, csinos lány volt, de anyagilag nem a legjobb helyzetben élt családjával. Ezért f&*245;iskola mellett bevállalta az éjszakai, hétvégi taxizásokat. Általában bulikból, vagy bulikba kellet vinni fiatalokat.
Azon a hajnalon is egy ilyen fuvarja volt, egy kapatos társaságot kellett elvinni egyik buliból a másikba. Négy fiatal srác volt a megrendel&*245;, mámorosan kitántorogtak a szórakozóhelyb&*245;l, beültek a kocsiba és mondták a címet. Közben a kocsiban is folyt a buli, a srácok ittak, kínálták a lányt is pezsg&*245;vel, és egyéb italokkal. Lizának nehéz napja volt, bár nem lett volna szabad, de tudta, nem lesznek ma rend&*245;rök azon a területen, ezért &*245; is ivott néhány kortyot. A srácoknak nagyon bejött a csaj, elhívták &*245;t is a buliba, mondták, akár az egész éjszakáját kifizetik neki. És jött a meglepetés: a címen, ahová mentek, nem volt semmiféle buli. Ekkora már Lizának is roppant jó kedve volt, és egyre szimpibbek voltak neki a srácok.
Amikor az egyik srác, Don, megcsókolta Liza nyakát, el&*245;ször pofon akarta vágni a srácot. Aztán elöntötte valami hihetetlen jó érzés, és engedte magát tovább kényeztetni. A többi srác is felbátorodott, Liza hátradöntötte az ülést és engedte magát, had csináljanak vele, amit akarnak. A srácok nagyon belejöttek a dologba, egymással versenyezve simogatták Lizát, vetk&*245;ztették, csókolták, ahol érték. Lehet, a pezsg&*245; volt az oka, de úgy érezte, ilyen jó még soha sem volt&*8230; Mindenütt érték a csókok, simogatások. Egy nyelv tolakodott a szájába, &*245; viszonozta a csókot, közben egy másik száj a melleit kényeztette a harmadik, pedig a puncijával játszott. - Aaahhh&*8230; - csak ennyit tudott mondani, amikor egyszerre négy srác kezei, nyelvei izgatták egyszerre. Mindegyik srác dicsérte Liza testét, ami külön élmény volt a lánynak. Egy külvárosi részen álltak le, mindegyik srác iszonyatosan kívánta már Lizát. Kiszállították hát a csajt az autóból, az els&*245; srác felültette a motorháztet&*245;re a csajt, eléállt, Liza, bár kicsit be volt csípve, azért tudta, mi következik. nem ellenkezett, széttárta a lábait, a srác pedig kefélni kezdte.
A három másik fiú nézte, ahogy Rob dugja a lányt, és alig várták, hogy sorra kerüljenek. Rob óriási nyögésekkel teleélvezte a csaj forró punciját. Liza, bár élvezte A menetet, de még nem élvezett el. Don következett, a kezdeményez&*245; srác, keményen álló szerszámmal folytatta, amit a barátja abbahagyott. A lány, felizgulva, magához ölelte Dont, karmolta a hátát, mire a srác csak még keményebben mozgott. De még &*245; sem tudta eljuttatni Lizát a csúcsra. Már zihált a csak, nagyokat nyögött, de amikor a srác elélvezett benne, jöhetett a következ&*245; fiú. Közben tovább itatták a csajt, aki kipirult arccal, meztelenül várta széttett lábakkal a kocsi tetején a következ&*245; akciót. Dan, a harmadik srác megfogta Lizát, és hasra fordította Liza sejtette, mi fog következni, megkapaszkodott a motorháztet&*245; fels&*245; szélében. Széttárta ismét a lábait, majd, amikor Dan belemélyesztette szerszámát nedves, remeg&*245; puncijába, összekulcsolta a bokáit a srác lábai mögött. A motorház még meleg volt, a lány mellei ezen a meleg fémen csúszkáltak fel és le, ahogy Dan egyre gyorsulva, egyre keményebben kefélte a csajt. Liza egyszerre csak óriási nyögéssel megfeszítette a testét, az izmai keményen összerándultak, a puncija és az egész hasa hullámzani kezdett, és elélvezett&*8230; Dan követte a lányt, és teleélvezte a rángatózó puncit. Szegény Joe úgy t&*251;nt, kimarad a jóból. Liza már eléggé támolygott, kezdett rajta hatni a pia és a szex&*8230; Leszédelgett a motorháztet&*245;r&*245;l, és odatántorgott Joe elé. Szegény&*8230;kém&*8230; - motyorászta &*8211; Te meg kimaradsz&*8230; de &*8230; én&*8230; nem hagyom, picikém&*8230; és letérdelt Joe elé. Joe elmosolyodott, aranyos volt nagyon a csaj, ahogy részegen próbálta szopni a srácot. Végül belejött, ügyesen bevette a szerszámot a szájába, bár Joe is segített, két kézzel fogva a lány fejét, végül Lizának már nem kellett csinálni semmit, csak tátotta a száját, Joe pedig er&*245;sen mozgott ki és be a lány szájában. A többiek érdekl&*245;dve nézték, ahogy Joe keféli Liza száját, kíváncsiak voltak, meddig bírja a fiú, de a srác úgy t&*251;nt, nem ma kezdte, sokáig dugta a csini, mosolygós ajkakat. Aztán egyszer csak, miközben Liza nyelte egy nagyot, tövig betolta a lány szájába a farkát, ráhúzta a sz&*245;ke fejecskét a farkára, és teleélvezte a csajszi torkát. Liza óriásikat nyelt, lenyelte az összes spermát, aztán hálás pillantásokkal nézett a négy fiúra.
Felöltöztek, beültek az autóba, vártak egy kicsit, míg Liza józanodik, aztán a lány szép sorban hazafuvarozta &*245;ket. Amikor hazaért végre a lány is, akkor jutott eszébe: a srácok - és &*245; is - elfelejtkeztek a fuvardíjról.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzió

Magyar szexképek - Ajánló

Szőrös muff villantás   xxx kép - baszás   Gumibugyi és pelenka szex   csöves szex   
Tini punci nyalása   Pinaráma újratöltve   szex gif   Faszra várva   
karácsonyi kurva   Érett nő csöcse   Szopós kurva szopás után   bözsinéni gechi pinája   
dupla punci.   pina gyöngy.   Baszás gumival, extra nagy fasszal   Pisilő csaj