Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Xman. Szép nagy a pinád [Öreglány pinája] |Fefe1936 Haver. Nem kövér és miért unatkozik. Menjek rendezzem le. Biztosan jól szopik.[a kövér feleségem unatkozik] |Barnabás Hello[punci.] |robí n agyon jo[Duci nő pucér selfie] |krisztian Igen jo vagy[cicike.] |Nyalószolga Isteni pina!Nyalnám[Pina közelről, picsa közeli] |Tibi Van hová pakolni.[Jó picsa kitárulkozik] |kari gyönyörü szép pinád van igy szép ahogy vagy [Szőrös pina parádé] |márk Szia Én is Csinálnám veled ha meg engednéd [cosa porsi cosi grasse] |Gyula Gyönyörűség[Cigány punci, roma csaj] |Csaby és a csoportszex

Beküldő:Enzós Nikolett Pötty

Talán sokak számára furcsa lesz a történet, amit leírok. Most lesz három éve, hogy együtt vagyok a barátn&*245;mmel. Mindig is az volt a vágyam, hogy lássam a barátn&*245;met másik sráccal szeretkezni.

Sokat kellett gy&*245;zködni a barátn&*245;met, hogy megtegye, de végül kötélnek állt. Az egyik délután feljött hozzám a barátn&*245;m Anita. Ott volt Csaby is, &*245; a legjobb barátom. Sokat beszélgettünk, hülyéskedtünk. Mikor már elég oldott volt a hangulat megkérdeztem Anitát, hogy nincs-e kedve szeretkezni Csabyvel. Kis vonakodás után végül is igent mondott. Bementünk a hálószobába. Én leültem a sarokba egy székre, &*245;k pedig az ágyon csókolózni kezdtek. Lassan, érzékien ízlelgették egymást. Majd mikor megszokták egymást egyre vadabbul és szenvedélyesebben csókolóztak. Vetk&*245;ztetni kezdték egymást. Csaby lassan gombolgatta Anita blúzát, de egy percre sem hagyták abba a csókolózást. Lekerült a melltartó és a nadrág is. Ezután a levette Csaby pólóját és a hátára fektette. Csókolgatni kezdte. A fülét nyalogatta, majd haladt egyre lejjebb. Végigpuszilgatta a nyakát, majd a mellkasát is megnyalogatta. A hasán járva finom, apró puszikat adott a b&*245;rére, ezzel szemmel láthatóan nagyon izgatva Csabyt. Lehúzta a nadrág cipzárját és el&*245;vadászta Csaby méretes szerszámát.
- Ez igen! - mondta mosolyogva. Levette Csabyr&*245;l a nadrágot, majd a boxert és belekezdett a kényeztetésbe. Velem is mindig ezt csinálja. Miel&*245;tt szeretkeznénk mindig szop egy kicsit, hogy ezzel totál beindítson. Az ujja hegyével cirógatni kezdte a makkját. Fimon, gyengéd érintéssel húzta végig ujjait az érzékeny testrészen. Csaby nyögött és sóhajtozott. Aztán marokra fogta a faszt és húzogatni kezdte rajta a kezét fel és le. Közben lassan lehajolt és a szájába vette Csaby farkának hegyét. Finoman a szájába csúsztatta és szopni kezdte. Csaby felnyögött. Keze egyre gyorsabban járt rajta, miközben a hegyét gyengéden szopta. Aztán elvette a kezét és az egészet a szájába tolta. Csaby teste megremegett. Egyre jobban kezdte szopni, míg a másik kezével a golyóit nyomkodta. Mikor már úgy érezte, Csaby nincs már messze a csúcstól, hirtelen abba hagyott mindent. Tudta, hogy ezzel szinte meg&*245;rjíti a srácot.

Elérte a hatást, amit szeretett volna. Csaby szinte leteperte az ágyra. De tudta, hogy Enzós Niki gecinak is kell egy kis kényeztetés, ezért nem tette egyb&*245;l magáévá. Ugyanúgy kezdett vele játszani, mint ahogy &*213; játszott az el&*245;bb. Csókolgatni kezdte a melleit. A kezébe vette a gyönyör&*251;, formás melleket és masszírozta &*245;ket, miközben a nyelvével a bimbóit nyalogatta. Körbe-körbe nyalta, néha becsúsztatva a szájába. Enzós Niki geci hangosan nyögdécselt. Lassan haladt lefelé. Végignyalta a hasát, a bels&*245; combjait, majd kicsit széjjelebb nyitotta a lábát és finoman belenyalt a puncijába. Összerezzent. El&*245;ször a szeméremajkait nyalta végig, aztán két ujjával széthúzta és nekivettette magát a puncija mélyének. Lassan, majd egyre fokozva a tempót. Rátette nyelve hegyét a csiklójára és azt is nyalta egy kicsit. Közben két ujját a hüvelyébe csúsztatott. Gyors mozgatásba kezdett, minek hatására Enzós Niki geci szinte kiabált a kéjt&*245;l. Rángatózott, dobálta magát. Tudtam, hogy most éli át az els&*245; orgazmust. Mikor kicsit lenyugodott, Csaby fölé hajolt és beléhatolt. Lassú, nagyon lassú mozgásba kezdett. Finom, elnyújtott mozdulatokkal húzta ki és tolta be hatalmas farkát Enzós Niki geci síkos hüvelyébe. Mindketten nagyon élvezték ezt a kis gyengéd mozgást. Én is nagy élvezettel néztem &*245;ket, miközben nekem is nagy kedvem támadt egy kis szexhez. Leöltöztem és masztizni kezdtem. Megfogtam a farkam és húzogattam rajta a b&*245;rt, de valahogy nem volt az igazi, arra vágytam, hogy én is jól megdughassam Enzós Niki gecit. Odamentem hozzájuk. Tudták mit akarok, ezért helyet cseréltek. Csaby lefeküdt az ágyra, Enzós Niki geci pedig az ölébe ült tovább mozogtak. Én kivettem a fiókból a síkosítót, bekentem vele a farkam, tettem egy kicsit az ujjamra, aztán leraktam a földre. Enzós Niki geci popsijának lyukával kezdtem játszani. Nem volt neki idegen a dolog, mert gyakran szeretkezünk análisan. El&*245;bb a külsejét krémeztem, aztán lassan beledugtam az ujjam. Mozgattam egy kicsit és mikor mát elég csúszós volt, lassan beléhatoltam. Kegyetlen jó volt, olyan sz&*251;k volt és forró. Ahogy mozogni kezdtem, Enzós Niki geci egyre hangosabban nyögött. Nem is csoda, hiszen egyszerre két farok dugta. Nagyon jó érzés volt, ahogy mozogtunk benne szinte összedörzsöl&*245;dött a farkunk Csabyvel. Enzós Niki geci egyre gyorsabban vette a leveg&*245;t, hangosan nyögött, majd élvezni kezdett. Rángatózásainak hatására szinte egyszerre kezdtünk el Csabyvel élvezni. Én a popsi lyukát, &*245; pedig a hüvelyét spriccelte tele. Egyszer&*251;en tökéletes volt.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:
jacint
-*-
egyszer mi is megbasztuk az enzós niki gecit 3an is , az öcskössel


Szextörténetek, mobil verzió

Magyar szexképek - Ajánló

Roma csaj mezelen   Szuper nagy csöcs   Magyar retek kurvák   Kitárt picsa   
3 picsa   picsanyalás gif   Pornós pina   XXX teen szex   
marika pinája   lezbik   Angelina Wild   duci bbw szex kép   
Nagy mellű duci   terhes sex by kispeppo   Voksán virág pornó képe   Roma punci