Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |bela tttttttttttt[nagycsöcsö] |Szabi Fasza[Anikó pornó kép] |Apám Ez igen basszamaeg[Nudista feleség by Füxi erósz] |Eni Nyalnam[Öreglány pinája] |Jéger Máté Lenél a csajom[Dögös pina] |János Hívjatok. 06205061656[Magyar retek kurvák] |Tunde Szexi[Kingus szopik] |jurráj Úgy nyalnám mint a csoki fagyit éjjel-nappan ![Giga csöcsök] |Juráj Kinyalnám a kövér pinájáz!!!!!!!!![Nagy picsa] |Dzsordzs Kívánok hozzá jóétvágyat minden hölgynek!és bőséges gecit.[geci ivás pohárból] |Buzi kaland a szállodában

Beküldő:gay sex történet

Nagyon sokat utazom a foglalkozásomból következően. Soha nem szoktam habozni, hogy magamhoz nyúlva - alig hihető élvezetekkel - orgazmushoz jussak, amikor egyedül maradok a szállodai szobámban.

Egy ilyen alkalommal, éppen meztelenül üldögéltem a szobámban és kezdtem felverni a mintegy 21 cm-es farkamat, amikor észrevettem, hogy a szállodai karbantartók éppen az ablakom előtt tisztítják a hotelt. Különösen az egyikük volt igazán izgató számomra, akinek a látványa már beindította bennem a vágyat az elélvezésre. Ő egy legalább 190 cm magas, pazar termetű, szőke férfi volt, aki éppen levetette az ingét, hogy letörölje vele az izzadtságot a melléről és a homlokáról. Előtűntek a hatalmas, sötét mellbimbói, amelyek olyanok voltak, mint John Pruitté, és emellett jó nagy volt a segge is. A farmerján volt egy repedés pont a bal farpofája alatt, amin keresztül izgatóan bukkant elő a szőke szőrzetű feneke és egy kis darab a fehér alsójából.

Észrevett az ablakon keresztül és ördögi vigyor terült szét az arcán, miközben felém fordulva a kezével megdörzsölte a nadrágja elején a kidudorodást. Megnyalva a száját közelebb húzódott az ablakhoz, mire én intettem neki, hogy jöjjön körbe az ajtóhoz. Nemsokára meghallottam a kopogását. Amint beengedtem, mindjárt türelmetlenül neki is estem: elkezdtem lenyalogatni az izzadtság cseppeket a mellbimbójáról, majd mélyen beleszagoltam az izzadtságtól nedves hónaljába, ahonnan - a kemény munkától - erős, igazán férfias szagok terjengtek.

De nem álltam meg itt, hanem folytattam a nyalakodást lefelé, mígnem belefúrtam az arcomat az ágyékába. Erre ő kigombolta, majd ledobta a farmerját, én meg térdre esve előtte az alsónadrágján keresztül már kezelésbe vettem a számmal, miközben a két kezembe kaptam a pazarul formás seggét. Lassan felfelé csúsztattam a kezem a feneke hasadékában. Kéjesen felmordult, amikor az egyik ujjamat nekinyomtam a nyílásának. Erre hirtelen megfordítottam és beleszorítottam az arcomat a forró, izzadt két farpofája közé. Végighúztam a nyelvem ott is, felitatva a segge hasadékában összegyűlt izzadtságot. A nyelvemmel csak a tojásai mögött pihentem meg egy időre.

Ekkor hirtelen hanyatt az ágyamra lökött, és ráült az arcomra. Így, miközben a nyelvemen lovagolt, én kényelmesen tudtam verni a saját farkamat. Valami nekiütődött az ablaknak. Odakaptuk a fejünket és megláttuk, hogy egy másik munkás minket bámulva veri ott a saját faszát. Ez egy kb. 180 cm magas, olaszos kinézetű férfi volt, akinek az izmai jól láthatóan dagadtak ki a feszes pólójából. Vaskos, mintegy 15 cm-es szerszáma volt. Intettünk neki, hogy csatlakozzon hozzánk. Kinyitottam neki az ajtót, majd gyorsan visszaugrottam az ágyra, ahol felülve figyeltem, amint lefejti magáról a ruhát, és fokozatosan felfedi a szőrös, izmos mellét, lábait, majd a csodálatosan kidolgozott hátsóját is. Nem sokáig hagyott gyönyörködni, mert hanyatt lökött az ágyon, és erőszakosan betömte a vaskos faszát a számba, mélyen egészen a torkomig, miközben a szőkének a mellbimbóit csipkedte, csavargatta. Úgy helyezkedett, hogy a másiknál már korábban felfedezett részeket nyalogathassam, - a végbélnyílás és a golyók között. Sós ízt éreztem a számban, miközben nyalakodtam, és a nyelvemet bedugtam a lyukába. Erre lassan hátrafelé kezdett csúszni, le a mellemen, majd úgy helyezkedett, hogy a lüktető faszom hegye éppen jó helyen találja. Amikor belehatoltam, akkor lehajolt, szájon csókolt, de úgy, ahogy én még az életben nem csókolóztam.

A szőke, aki közben folyamatosan a fejem mellett helyezkedett, az óriási 23 cm-es dákóját az ajkaink közé nyomta, mire mi felváltva nyaltuk és szívtuk. Addig folytattuk, amíg a ragadós, nyúlós, fehér gecijével vastagon be nem terítette mindkettőnk arcát. Az olaszos meg keményen lovagolt a farkamon, míg csak mindketten el nem kezdtünk kéjesen hörögni, dobáltuk a csípőnket, miközben elélveztünk: ő a mellemre, míg én mélyen belé.

A szőke javaslatára felkuporodtunk mindhárman az ágyra, egy kis pihenésre és hamarosan el is szenderedtünk. Arra riadtam, hogy a szoba-pincér kopog az ajtómon. Ekkor jutott eszembe, hogy elfelejtettem lemondani a vacsorámat. Felkaptam egy törülközőt, magam köré tekertem és kinyitottam az ajtót. Az ajtóban ott állt egy őrülten kívánatos, fiatal fiú, akit én már akkor kinéztem magamnak, amikor megmutatta a szobámat bejelentkezéskor, mint a szolgálatban lévő szoba-szervízes. Egy valóban rendkívül csinos fickó volt -, mint egy szörfös. 21 éves lehetett, rövid, napszítta hajjal, kék szemekkel, telt ajkakkal és kívánatosan izmos testtel.

Átpillantott a vállaim felett be a szobába és elállt a lélegzete, amint észrevette a két karbantartó munkást meztelenül az ágyamban. Felajánlottam neki, hogy szívesen látjuk a társaságunkban, ha csatlakozni akar, de ő azt válaszolta, hogy vissza kell mennie a helyére, mert keresni fogják. Hirtelen azt hittem, hogy az olaszos fiú is menni akar, mert kiugrott az ágyból. Ám ő hozzánk lépett és azt mondta az új jövevénynek, hogy nem megy sehova. Azzal megragadta, lelökte az ágyra és elkezdte kigombolni a nadrágját. A szőke meg én csatlakoztunk hozzá, és így rövid idő alatt lemeztelenítettük. A következő pillanatban a szőke az óriási faszát belegyömöszölte a szörfös fiú éhes szájába, miközben az olaszos meg már baszta is a feszes, napbarnított seggét és csipkedte a mellbimbóit. Én szétterpesztett lábakkal a szőke elé álltam és bevertem a 21 cm-es dárdámat a szájába, le egészen a torkáig. Aztán egy kicsit visszahúztam, de csak azért, hogy megfelelő pozíciót tudjak elfoglalni a szörfös fiú arca előtt, és ő megfelelően tudjon benyalni a seggem lyukába. Ez aztán már elég is volt ahhoz, hogy ne tudjam tovább visszatartani és elkezdtem a forró gecimmel beteríteni a szőke arcát. Ez őt is eljuttathatta a csúcsra, mert felnyögött és a szörfös - jól hallhatóan, nagyokat nyelve - fogadta magába az ő töltetét. Ugyanakkor az olaszos is erőteljesebben lökött egy párat a csípőjével, hogy aztán jó mélyen belespriccelje a forró gecijét a szörfös fiú seggébe. Gyorsan a számba kaptam a szörfös 18 cm-es faszát, még éppen időben, mert már töltötte is belém a kellemesen illatos, édeskés, krémes gecijét.

Mindannyian az ágyra kuporodtunk egy kis pihenésre, hogy ismét nyugodtan tudjunk lélegezni, de a szörfös fiú hamarosan felkelt, felöltözött, és visszament dolgozni. Én elaludtam a két pompás karbantartó munkás között. Néhány óra múlva ébredtünk csak fel. Együtt mentünk zuhanyozni, aminek az lett az eredménye, hogy az olaszos belekóstolt a seggembe, miközben én viszont megbasztam a szőke feszes, szőrös seggét. Ezután végre felöltöztünk, mindketten szenvedélyesen megcsókoltak, és egyedül hagytak a szobámban. A szobámban, ahol még úszott a levegőben az ő férfias illatuk foszlánya. és a kezemben a szőke alsónadrágjával!

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:
jácint
-*-
jól megkumták

jacint
-*-
hé az apu is buzi


Szextörténetek, mobil verzió

Magyar szexképek - Ajánló

Alexis Texas szexi picsája   Hogy néző ki, menj innen   Anál szex kép közeli   xxx duci   
két újjal benne.   szép punci.   Magyar emo cicik   Tini csaj meztelen   
das pina   Wonder Tracy meztelen   Leszbi lányok   gecis.   
punci bugyiban   spriccc.   Hányós szex (puke)   Aletta pinája